Liikluses sai viga neli inimest

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustratiivne.
Politsei. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Eile juhtus nii Tallinnas kui Tartus kaks tõsisemat liiklusõnnetust, mille tulemusena vajasid neli inimest arstiabi. 

Kella 09.18 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Järveotsa ja Akadeemia tee ristmikul, kus mootorsõiduk Subaru Forester, mida juhtis 33-aastane naine,  ei andnud vasakpööret tehes teed otse liikunud sõidukile Hyundai Getz, mida juhtis 78-aastane mees. Subaru juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Teine õnnetust juhtus Tallinnas Peterburi tee 52 juures kella 16.14 ajal. Esialgsetel andmetel ületas 23-aastane mees valgusfooridega reguleeritud jalakäijate ülekäigurajal väidetavalt keelava tulega sõiduteed ning sai löögi sõiduautolt Renault Clio, mida juhtis 82-aastane mees. Jalakäija toimetati AS Ida-Tallinna Keskhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Esimene õnnetus Tartus toimus kella 8.13 ajal, kui Võru tänava ja Väike-Tähe tänava ristmikul maaliini bussile Sor CG, mida juhtis 57-aastane mees, sõitis reguleerimata ülekäigurajal paremalt poolt ootamatult ette laps tõukerattaga. Seetõttu oli sunnitud buss ootamatult ja järsult pidurdama ning sellel hetkel kukkus bussis kolm püsti seisvat reisijat. Üks reisija kurtis valu ja vajas kiirabi ülevaatust. 60-aastane naisterahvast toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Kella 18.54 ajal toimus liiklusõnnetus Tartu linnas Kreutzwaldi tn 46 juures, kus sõiduautole Lexus, mida juhtis 24-aastane mees, jooksis ette 15-aastane tüdruk, kes sai parempoolsele küljele löögi ja paiskus haljasalale. Jalakäija toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi EMOsse kontrolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles