Raevunud Buffon: sel kohtunikul on südame asemel rinnus prügikast! (3)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik Michael Oliver näitab tema peale karjunud Gianluigi Buffonile punast kaarti.
Kohtunik Michael Oliver näitab tema peale karjunud Gianluigi Buffonile punast kaarti. Foto: Francisco Seco/AP/Scanpix

Meistrite liiga veerandfinaali üleminutitel Torino Juventuse vastu määratud penalti üle raevukalt protesteerinud ja seepeale punast kaarti näinud legendaarne väravavaht Gianluigi Buffon purskas pärast mängu välja kõik, mida ta peakohtunikust Michael Oliverist arvab.

«Penalti hõngu oli seal ehk kümne protsendi jagu,» alustas meeskonna kapten Mediaset Premiumile antud intervjuus oma tiraadi. «Kindlasti oli see kohtuniku silmis vaieldav olukord. Ja kui olukord on vaieldav, aga käimas on 93. mänguminut – ning lisaks jäeti meile avamängus andmata selge penalti –, ei või ka siin sellisel hetkel 11 meetri karistuslööki määrata,» pahandas Buffon.

«Meeskond andis endast kõik, kuid inimene ei saa sellisel moel unelmaid purustada. Ilmselgelt ei ole tal rinnus süda, vaid selle asemel on prügikast! Pealegi: kui sul pole piisavalt iseloomu, et sellisele staadionile ja sellisele väljakule astuda, siis istu parem koos naise ja lastega tribüünil, joo Sprite'i ja söö krõpsu!» lajatas Buffon.

«Ei saa niimoodi ühe meeskonna unistusi purustada. Real vääris kahe mängu kokkuvõttes edasipääsu ja soovin neile edu, sellise klubi vastu on alati au mängida, kuid objektiivselt võttes väärisime kordusmängus vähemalt lisaaega,» võttis Juventuse eest karjääri 650. mängu teinud, ent Meistrite liigas esmakordselt enda silme ees punast kaarti näinud Buffon mängu kokku.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles