Obama annab telerindel tuld

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA demokraatide presidendikandidaat Barack Obama ilmub täna paljude ameeriklaste teleriekraanile, et viia nendeni oma sõnum majandusest ja anda

 

lõplik hoop vabariiklaste lootustele.

 

Obama alustab ekspertide sõnul ennenägematult ulatuslikku telepealetungi samaaegselt mitmel üleriiklikul kanalil, teiste seas on tipptunnil Illinoisi senaatorile eetriaega müünud CBS, NBC ja Fox, vahendas Reuters.

Demokraatide kampaaniaametnike kinnitusel sisaldab pooletunnine programm, mis läheb maksma mitu miljonit dollarit, nii videomontaaže ja materjale tavaliste ameeriklaste lugudest kui ka otselülitusi Obama kihutuskoosolekule Floridas.

Ameerika Ühendriikide esimeseks mustanahaliseks presidendiks pürgiva senaatori kampaania võib lükata veerand tunni võrra edasi isegi üliolulise pesapalli finaalseeria viienda mängu eelülekande algust Foxi kanalil.

USA vabariiklaste presidendikandidaat John McCain kavatseb aga täna ilmuda CNNi saatesse «Larry King Live» ning meelitada selle vaatajaid oma visioonidega ameeriklaste tulevikust.

Viis päeva enne valimisi tundub demokraatide edu vabariiklaste ees viimaste küsitluste valguses olevat siiski üsna kindel, kuigi eelmise nädalaga võrreldes on kahe pearivaali vahe vähenenud viiele-kuuele protsendipunktile. Mõlema suurpartei kandidaadid üritavad praegu koguda toetust üheks olulisemaks ja tasavägisemaks osariigiks peetavas Floridas.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles