Mälestusturniir meelitab matile eriti sitked mehed

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme Viljandi spordihoones peetavale Küllo Kõivu mälestusvõistlusele on oodata erakordselt tugeva tasemega vabamaadlejate seltskonda. Korraldajate sõnul on siia tulemas enam kui 150 eri vanuseklasside ja võistluskaalude maadlejat ning spordihoonesse on põhjust paigutada kuue riigi lipud. Pilt on tehtud läinud aastal peetud mälestusturniiril.
Homme Viljandi spordihoones peetavale Küllo Kõivu mälestusvõistlusele on oodata erakordselt tugeva tasemega vabamaadlejate seltskonda. Korraldajate sõnul on siia tulemas enam kui 150 eri vanuseklasside ja võistluskaalude maadlejat ning spordihoonesse on põhjust paigutada kuue riigi lipud. Pilt on tehtud läinud aastal peetud mälestusturniiril. Foto: Elmo Riig

​Homme peetakse Viljandi spordihoones 20. Küllo Kõivu mälestusturniir vabamaadluses. Juubelivõistlus tõotab tulla suurejooneline, sest oodata on kuue riigi sportlasi ning välisriikide maadlejaid on registreerunute seas 120.

Kõige tugevamad on ehk valgevenelased – riigi juunioride koondis, kes on arvestatav tegija omaealiste Euroopa meistrivõistlustel, ning Grodna oblasti esindus. Venemaalt saab Viljandis näha Kaliningradi oblasti sportlasi. Lätist on turniirile tulemas ligemale 30 maadlejat kuuest spordiklubist. Soome saabub mõõtu võtma oma täiskasvanute paremikuga. Samuti võtavad võistlusreisi ette Leedu maadlejad. Kahjuks pole veel teada, kes osalevad Eestist, aga kogu maadlejate vägi ligineb 150 sportlasele.

Pole kahtlust, et kell 12 algav võistlus on Viljandimaal seni asetleidnud maadlusturniiridest kõige tugevama tasemega, nii et publikul on, mida vaadata. Need, kes kohale tulla ei saa, võivad turniirile kaasa elada interneti vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles