Tommy Hilfigeri ja Gigi Hadidi neljas kapselkollektsioon TOMMYXGIGI

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Denim Dream

Rahvusvaheline supermodell Gigi Hadid tutvustab oma neljandat TommyXGigi kollektsiooni, mis on loodud koostöös Ameerika moedisaineri Tommy Hilfigeriga.

TommyXGigi 2018. aasta kevadkollektsioo­ni keskmes on kiirus, mis esindab Tommy armastust mootorispordi vastu ja Gigi tem­pokat elustiili. Selle kollektsiooni läbiv stiil on julge, ent pingevaba, samas mänguliselt moekas, inspireerituna Gigi enda sundimatust sportlikust vabaajastiilist. Ajatu klassika – sealhulgas laia lõikega ülerõivad, hästiistuvad teksad, sportlikud treeningrõivad ja naiselikud kleidid – saab uue ilme moodsate nahkdetailide, luksusliku siidi ja rebitud denimi abil. Punase, valge ja sini­se sportlikule vastandamisele on lisatud Gigi firmamärgiks saanud võidusõidustiilis triibumustrid, graafilised märgid ja tikitud logod. Kuldsed lukud ning kontrastsed õmblused ja äärised annavad riideesemetele viimase luksusliku lihvi. Selles kollektsioonis sobitatakse omavahel eri vorme – üli­laiu riideesemeid kantakse koos ülikitsaste lõigetega – ning läbivaks jooneks on jõuline ja enesekindel võidusõidustiil uudses võtmes.

Mis inspireeris sind TommyXGigi neljanda kollektsiooni loomisel?

2018. aasta kevadkollektsiooni keskmes on kiirus ja võidusõit. Me kombineerisime Tommy armastuse mootorspordi vastu minu isikliku sportliku vabaajastiiliga. Kogu selles loomeprotsessis inspireeris meid tugev, enesekindel ja moodne Tommy-tüdruk.

Foto: Denim Dream

Millised on sinu lemmikese­med sellest kollektsioonist?

Mulle isiklikult meeldib väga, kuidas tuulejakid välja kukkusid. Mulle meeldivad nende lõiked ja see, et need on tõeliselt moodsad, kuid samas funktsionaalsed.

Kuidas näeb välja ühisloomeprotsess Tommy Hilfigeriga?

Tommy on imeline mentor moedisaini alal ja meil on kapselkollektsioone luues alati väga lõbus olnud. Ma olen õppinud, kui tähtis on viia kavand korrektselt ellu, et see vastaks täpselt mu ootustele, ning leida inspiratsiooni kõigest, mis mind ümbritseb.

KIIRUS

Foto: Denim Dream

Tommy Hilfiger armastab mootorisporti ja kollektsiooni teema on „Kiirus“: mis on sinu lemmikspordialad?

Nooremana olin ma väga võistlushimuline ratsutaja ja võrkpallur. Nüüd meeldib mulle poks, mis nõuab suurt kiirust, osavust ja jõudu. Ma tunnen pärast poksitundi, et lausa pakatan energiast.

Mis sind võidusõidu juures huvitab ja miks?

Tehnilised aspektid – viisid, kuidas autosid vastavalt võistlusele modifitseeritakse. Või siis see, mida juht 300 km/h kihutades oma meeskonnale räägib. Kõik selle juures on väga põnev.

Foto: Denim Dream

Kas sa mäletad oma esimest sõidutundi?

Jah, mäletan, et mu sõiduõpetaja võttis mu kooli juurest peale väga piinliku laimirohelise õppesõiduautoga.

TOMMYXGIGI tooted on müügil Viru Keskuse, Rocca Al Mare Kaubanduskeskuse ja Tartu Kaubamaja Tommy Hilfigeri poodides - samuti Denim Dreami veebipoes.

SHOPPA KOLLEKTSIOONI SIIT

Denim Dream, teksad meestele, teksad naistele, Tommy Hilfiger naised, Tommy Hilfiger mehed , TOMMYXGIGI,  Tommy Hilfigeri jalanõud,

E-pood: www.denimdream.com

Copy
Tagasi üles