PBK kukkus Eesti venelaste seas vaadatavuselt liidripositsioonilt (2)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PBK auto.
PBK auto. Foto: Andres Haabu / Postimees

Telekanal PBK kukkus märtsis Eesti venelaste seas vaadatavuselt teisele kohale, kaotades liidripositsiooni RTR Planetale.

PBK kukkus RTR Planetast tahapoole nii ainult mitte-eestlaste arvestuses kui ka kõigi televaatajate arvestuse kokku.

Mitte-eestlastel jagunes telerivaatamise aeg RTR Planeta (15,1 protsenti), PBK (12,3 protsenti) ja NTV Miri (11,6 protsenti) vahel, selgub uuringufirma Kantar Emor märtsikuu teleauditooriumi ülevaatest.

RTR Planeta oli venekeelsetest telekanalitest  kõige vaadatum ka kõigi televaatajate arvestuses. Märtsis kulutasid Eesti televaatajad RTR Planeta vaatamisele 5 protsenti oma telerivaatamise ajast ning PBKle 4,3 protsenti telerivaatamise ajast.

Veel  jaanuaris oli PBK selles arvestuses venekeelsetest kanalitest liidripositsioonil – televaataja kulutas PBK vaatamiseks 4,8 ja RTR paneta vaatamiseks 4,7 protsenti oma telerivaatamise ajast. Veebruaris oli kahe kanali seis võrdne – nii PBK kui ka RTR Planeta vaatamisele kulutas Eesti televaataja 4,5 protsenti oma televisiooni jälgimise ajast.

Aasta aega tagasi oli PBK venekeelsetest kanalitest kindlalt liidripositsioonil. 2017. Aasta märtsis kulutas Eesti televaataja PBK vaatamiseks 5,2 ja RTR Planeta vaatamiseks 4,5 protsenti oma telerivaatamise ajast.

Foto: Kantar Emor
Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles