Kuidas sattus kadunud teemantsõrmus jäätiseleti alla?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teemantsõrmus. Pilt on illustreeriv
Teemantsõrmus. Pilt on illustreeriv Foto: Ufuk ZIVANA/PantherMedia / Ufuk ZIVANA/Scanpix

Soome Tampere Stockmannis sisseoste teinud naine kaotas  seal pool aastat tagasi oma kallihinnalise teemantsõrmuse ja ta ei teadnud, kuhu see kukkuda võis.

Stockmannis tegutseva kohviku Robert’s Coffee töötajate sõnul leidsid nad 50 000 eurot maksva sõrmuse üsna kummalisest paigast, nende jäätiseleiti alt, teatab iltasanomat.fi.

Soome Tampere Stockmann
Soome Tampere Stockmann Foto: wikipedia.org

Naine lubas leidjatele vaevatasu.

«Sõrmuse omanik ei mäletanud, kus sõrmus kaduda võis ja ta ei osanud arvata, et see võib olla meie kohviku jäätiseleti all,» sõnas kohviku juht Toni Immonen.

Immoneni sõnul naine mäletas, et käis koos lapsega naiste rõivaste osakonnas ja tema arvates kadus sõrmus siis. Soomlanna lisas, et laps võis sorida vahepeal tema käekotis, kus kallis sõrmus oli, sellega mängida ja see kukkus ta sõrmede vahelt maha.

«Naise meenutuse kohaselt ei käinud ta meie kohvikus. Küll aga asub naiste rõivaste osakond meie kohvikuga samal korrusel. Kuna olid Hullud Päevad, siis võis sõrmus maha kukkuda ja suures rahvamassis kõndijad võisid enda märkamata väikest sõrmust jalaga lüüa, kuni see jõudis jäätiseleti alla. Igatahe sõrmuse kadumise lugu sai õnneliku lõpu,» teatas kohvikupidaja.

Immoneni sõnul oli sõrmuse tagasi saanud naine üliõnnelik, ta tänas nii Stockmanni kui meie kohviku töötajaid.

«Naine helistas mulle lisades, et tal on sõrmuse leidjatele ehk mulle ja kohviku töötajatele plaanis lähiajal anda üle leiutasu ja meid veelkord tänada, sest see oli tema jaoks väga tähtis sõrmus,» jätkas Immonen.

Sõrmuse tagasi saanud naine ei soovinud oma nime avalikustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles