Valgehobusemäe majutuskohtade arv seab osalejatele piirangu

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattaretkelised saabumas vallimäele
Rattaretkelised saabumas vallimäele Foto: Erakogu

Seitsmendale jüripäeva paiku korraldatavale rattaretkele ootavad korraldajad osalejaid nii palju kui on Valgehobusemäel majutuskohti ja see tähendab tosinal kiiremale veel võimalust.

Jüripäeva paiku peetud jalgrattamatka üks korraldaja, Elo Öösalu, sõnas, et taaskord on võimalik tulla kahepäevasele matkale, mis algab 21. aprillil Paidest ja 22. aprillil jõutakse Paide tagasi. „Pea 40 rattahuvilist on juba tulemas. Peamiselt need, kes meie matka igal kevadel ootavad, uusi on nende seas vaid ühe käe sõrmedel, kuid ruumi jagub veel tosinale,” julgustas ta.

Siiani nelja kuninga retkena tuntud jalgrattamatk on tänavu pühendatud A. H. Tammsaare 140 aasta  juubelile. Nii külastavadki retkelised Tammsaarega seotud paiku ja sõidavad kahe päevaga läbi 140 kilomeetrit. Seetõttu pääsebki seekord Öösalu sõnutsi osalema täpselt nii palju osalejad, kui on ööbimispaigas Valgehobusemäel majutuskohti ja see on 52.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles