Väino Linde: Punane auto, bussijaam ja lastekamba omavoli

Väino Linde
, jurist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussijaamas hängivate noorte absoluutne karistamatuse tunne võib noore inimese täiskasvanuks saades viia trellide taha.
Bussijaamas hängivate noorte absoluutne karistamatuse tunne võib noore inimese täiskasvanuks saades viia trellide taha. Foto: Urmas Luik

See auto oli ilus punane Lincoln, mis märtsi lõpus Pärnust ärandati ja hiljem Harjumaal Rae vallas vastu puud puruks sõideti. Selgus, et grupp noori inimesi, kellest enamik ­alla 14aastased, oli otsustanud veidi lõbusõitu teha.

Rahaline kahju kannatanule, üldine oht kaasliiklejatele ja ärandatud autos sõitnud noortele endile on selle sõidu hind. Aga karistus? Korrakaitsjad laiutavad käsi: nad on lapsed ju, mis nendega teha?

Hoolimata mõnevõrra veidrast värvitoonist on Pärnu uus autobussijaam igati kena ja vajalik ning linnas ammu oodatud ehitis. Valgust ja soojustki seal piisab, nii et reisijatel on mõnus bussi oodates aega parajaks ­teha ja töötajatel oma igapäevast leiba teenida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles