Aab varjas juhtunut rohkem kui kuu (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigihalduse ministri Jaak Aabi eilne erakorraline avaldus oli ootamatu nii ajakirjanikele kui ka avalikkusele. «Olen oma raske õppetunni saanud ning kutsun kõiki autojuhte vähimagi [jääknähu]kahtluse korral mitte rooli istuma,» kahetses keskerakondlane oma tegu.
Riigihalduse ministri Jaak Aabi eilne erakorraline avaldus oli ootamatu nii ajakirjanikele kui ka avalikkusele. «Olen oma raske õppetunni saanud ning kutsun kõiki autojuhte vähimagi [jääknähu]kahtluse korral mitte rooli istuma,» kahetses keskerakondlane oma tegu. Foto: Liis Treimann

Sama ootamatult, kui Jaak Aabist kümme kuud tagasi riigihalduse minister sai, pidi ta sellest ametist eile ka taanduma.

Sama ootamatult kui Jaak Aabist riigihalduse minister sai, pidi ta sellest ametist eile ka taanduma, sest 11. märtsi keskpäeval jäi ta Tartu maanteel politseile silma kiiruse ületamisega, milleks radar mõõtis 23 km/h üle lubatud 50 km/h. Roolist maha võetud minister puhus seejärel alkomeetrisse näiduks 0,28 promilli. Seda rumalat tegu varjas Aab avalikuse eest rohkem kui kuu kuni eilseni.

Kuivõrd Aabil läks tagasiastumisega sedavõrd kaua aega, tekitas see eile ka omajagu segadust. Postimees suhtles eile mitmel korral nii Aabi kui peaminister Jüri Ratasega ning nende versioon asjade arengust on järgmine.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles