Inglismaa jalgpallurid valisid sümboolse koosseisu, Salah kandideerib vägevale tiitlile

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Salah.
Mohamed Salah. Foto: Peter Byrne/PA Wire/PA Images

Inglismaa profijalgpallurite ühing (PFA) valis peagi lõppeva Inglismaa kõrgliiga hooaja sümboolse algkoosseisu, kuhu muuhulgas mahub ka Ragnar Klavani meeskonnakaaslane Mohamed Salah Liverpoolist.

25-aastane Salah, kes Liverpooli debüüthooajal on löönud 30 liigaväravat, moodustab ründekolmiku Sergio Agüero (Manchester City) ja Harry Kane’iga (Tottenham Hotspur). Just need ründajad on väravalööjate edetabelis Salahi lähimad jälitajad vastavalt 21 ja 26 tabamusega.

4-3-3 taktikaga sümboolses koosseisus teenisid poolkaitsjatest koha David Silva, Kevin De Bruyne (mõlemad Man City) ja Christian Eriksen (Tottenham). Kaitseliini moodustavad vasakult Marcos Alonso (Londoni Chelsea), Nicolas Otamendi (Man City), Jan Vertonghen (Tottenham) ja Kyle Walker (Man City).

Parimaks väravavahiks nimetati Manchester Unitedi puurilukk David de Gea, kes sel hooajal on säranud koguni 16 nullimänguga.

PFA valib eraldi hooaja parima mängija ning seal on jäänud sõelale kuus pallurit: De Bruyne, De Gea, Kane, Salah, Silva ja sümboolsest koosseisust välja jäänud Leroy Sane (Man City).

Kui Salah peaks kolleegide tunnustuse teenima, siis saaks temast sel sajandil kolmas Liverpooli mängija, kes sellise saavutuseni jõudnud. Hooajal 2013-14 jõudis selleni praegune Barcelona ründaja Luis Suarez, hooajal 2005-06 nüüdseks karjääri lõpetanud Steven Gerrard.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles