Soomlannaga põgenenud 32-aastane Dubai printsess toimetati koju tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sheikha Latifa
Sheikha Latifa Foto: AP/Scanpix

Märtsis jahiga India ranniku lähedal kadunuks jäänud Araabia Ühendemiraatide (AÜE) asepresidendi ja Dubai liidri tütar printsess Sheikha Latifa toimetati Dubaisse tagasi, vahendab Guardian.

Enne kadumist ühele USA advokaadile saadetud videos kirjeldas Sheikha Latifa põhjusi, miks ta soovib põgeneda. Korralduse selle avaldamiseks andis ta enda kadumise või surma puhul.

Latifa väitis videos, et tegu pole tema esimese katsega põgeneda. Ta olevat seda üritanud ka 2002. aastal, mis päädis kolmenädalase vangistuse ja piinamisega.

Printsess viibis jahil koos soomlanna Tiina Jauhiaineni, Prantsuse-USA kodaniku Hervé Jaubertiga ja veel ühe prantslasega, kes on nüüdseks tagasi kodumaal.

«Saan kinnitada, et nad nabisid ta kinni ja tõid ta tagasi,» ütles anonüümsust paludes üks valitsuse allikas.

Allikas lisas, et ei tea, kust 32-aastane Sheikha Latifa bint Mohammed bin Rashid al-Maktoum leiti või kes ta leidis. Tema sõnul viibib printsess nüüd pere juures ja tal läheb väga hästi.

Allika sõnul on kogu juhtum meedias üle paisutatud ja tegemist oli eratüliga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles