Kuidas mullide abil tööstressist jagu saada?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arctic Spa

Kes ei teaks, kui kerge on sattuda ringile lasteaed-kool-töö-lastead-pood-kodu ja unustada ära, et meil tuleb leida aega ka iseendale. Muidu avastame ühel hetkel, et mitte miski ei paku enam rõõmu. Nõnda see tööstress ligi hiilibki. Kuidas sellest olukorrast võitjana välja tulla?

Paljud soovitavad leida tasakaal töö ja eraelu vahel, aga veelgi olulisem  on saavutada rahu töö ja eraelu sees.

Heas vaimses vormis töötaja jaksab vastu võtta uusi väljakutseid. Tema hea tuju tõstab kaaslaste motivatsiooni ja ta on vähem haige. Õnnelik personal mõjub väga hästi ettevõtte kuvandile ja toob otse öeldes raha sisse.

Foto: Arctic Spa

Üks viis läbipõlemist ennetada, on hoolitseda oma keha eest. Lihtsalt öeldes on stress pingeseisund. Kõige kergem on pinges olevat keha lõdvestada massaažiga. Näiteks veega masseerivas mullivannis või minispaas, mis asub kontori katusel või kodu terrassil.

Foto: Arctic Spa

Kui kellelegi tundub massaaživanni toomine kontorisse või koduõuele üllatavana, siis tasub teada, et veeteraapia on üks maailma vanimaid raviviise.           

Juba 20-minutiline massaaž 38-39kraadises vees mõjub positiivselt tervisele. Verevarustus kiireneb ja koos sellega ergastub mõttetegevus. Kontoris istumisest või aias rohimisest tingitud seljavalud ja liigesetursed vähenevad. Soojuse ja veresoonte laienemise tõttu kaob ka kõige jonnakam pingepeavalu ning väheneb stressihormoonide tase veres.

Kanada firma Arctic Spas aastaringselt kasutatavad mullivannid sobivad väga hästi Põhjamaade muutlikku kliimasse. Näiteks kuuekohalisele mullivannile saab lisada vee- ja aroomiteraapia tehnikat ning led-valgustust, nii et sellest saab ideaalne suhtlemispaik kas kolleegide või perekonna seltsis.

Kui te valite lisavarustuse hulgast ka helisüsteemi, saate massaaži ajal kuulata mahedat muusikat või hoopis sisukaid erialaseid loenguid. Sõltuvalt vanni suurusest on võimalik isegi vastuvoolu ujumine!

Arctic Spas e-pood pakub mitmesuguseid nutikaid lahendusi pingete leevendamiseks ja mõnusaks lõõgastumiseks. Tutvuge uute võimalustega https://www.arcticspas.ee/

Foto: Arctic Spa
Copy
Tagasi üles