Grünberg läheb EMTst Telia Sonera Euraasia üksuse tehnoloogiajuhiks

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT tehnikadirektor Tõnu Grünberg.
EMT tehnikadirektor Tõnu Grünberg. Foto: Toomas Huik.

EMT tehnoloogiadirektor Tõnu Grünberg hakkab 1. juulist juhtima TeliaSonera Euraasia üksuse tehnoloogiavaldkonda.


Grünberg asub tööle tähtajalise lepinguga pikkusega kaks aastat, teatas EMT.

TeliaSonera Euraasia üksus hõlmab Kasahstani, Aserbaidžaani, Usbekistani, Nepaali, Gruusia, Moldova ja Tadžikistani operatsioone peakontoriga Istanbulis. Osaliselt vastutab Euraasia üksus ka Venemaa, Türgi ja Kambodža operatsioonide eest.

«EMT on TeliaSonera grupis tuntud kui innovatsiooniliider ning paistnud silma kõrge ja läbimõeldud tehnoloogiakvaliteediga, mille saavutamisel on oluline roll olnud just Tõnul,» ütles EMT juhatuse esimees Valdo Kalm. «Täname EMT nimel teda tehtud töö eest ning soovime edu uuel ametipostil.»

EMT tehnoloogiadirektori kohustused võtab üle EMT IT-direktor Tiit Tammiste.

Grünberg töötab EMT-s alates 1994. aastast, 1996. aastast juhatuse liikmena. Ta on ka Eesti Infotehnoloogia- ja Telekommunikatsiooniettevõtjate Liidu asepresident, Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse nõukogu liige, Informaatikanõukogu liige, Tallinna Tehnikaülikooli IT teaduskonna nõukogu liige, AS Sertifitseerimiskeskus nõukogu liige ning kuulub veel mitmete teiste äri- ja mittetulunduslike organisatsioonide juhtorganitesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles