Läbi seina sõitnud kaubik tappis Suurbritannias vanaproua

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clevendonis sõitis kaubik läbi majaseina.
Clevendonis sõitis kaubik läbi majaseina. Foto: SWNS.com / Scanpix

Suurbritannias Clevedoni linnas sõitis kaubik eile õhtul läbi majaseina. Õnnetuse tagajärjel hukkus majas viibinud 90ndates aastates vanaproua. Õnnetuse järel vahistati kaks sõidukis viibinud inimest, kirjutab Times.

Kohaliku aja järgi eile õhtul kell 20.30 toimunud õnnetuse tagajärjel sai viga ka maja gaasivarustus ja seetõttu tuli naabruses asuvate majade elanikud evakueerida.  

Üks esimestest sündmuskohale jõudnud inimestest oli 71-aastane Robert Cornock. «Niitsin oma aias muru ja kuulsin suurt pauku. Jooksin kohale ning nägin valget Transiti kaubikut seina sees,» kirjeldas Cornock, kes oli majja sisse jooksnud ja vanaprouat otsima hakanud.

Paraku ei suutnud ta naist leida, sest ohver oli rusude alla mattunud. Cornocki sõnul oli gaasilõhna tunda ja seetõttu tuli majast ruttu väljuda.

Cornock nimetas hukkunud naist oma sõbraks. «Ma kaunistasin ta kodu ja käisin aeg-ajalt teed joomas. Tema abikaasal oli dementia ja ta suri üheksa või kümme aastat tagasi. Ta (naine) töötas Teise maailmasõja ajal Coventry laskemoonatehases,» ütles naaber.

Proua oli õnnetuse hetkel parasjagu oma lapselapsega telefonis vestelnud. Naise sõbranna sõnul oli lapselaps juhtunut telefonitsi kuulnud ja kuna ta elab samas piirkonnas, jooksis ta öösärgis sündmuskohale. Pealtnägijate sõnul oli lapselaps sündmuspaigale jõudes hüsteeriliselt karjunud ja selges šokis olnud.  

Foto: SWNS.com/Francis Hawkins/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles