Durant pääses ehmatusega, Spursi juhendas Euroliiga legend

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golden State Warriors - San Antonio Spurs
Golden State Warriors - San Antonio Spurs Foto: Eric Gay / AP

Golden State Warriors ja New Orleans Pelicans on korvpalliliigas NBA teisest ringist võidu kaugusel. Warriors alistas möödunud öösel 110:97 San Antonio Spursi, Pelicans võitis 119:102 Portland Trail Blazersit.

Läbi hooaja erinevate vigastustega võidelnud Warriorsi parim oli 26 punkti, üheksa lauapalli ja kuue korvisööduga Kevin Durant, kes vigastas aga viimasel veerandil hüppeliigest.Ameeriklane kinnitas ESPNile, et midagi tõsist ei juhtunud. «Kõik on korras, see ei läinud täielikult tagurpidi. Saan mängida,» kinnitas ta.

Hiljuti abikaasa Erini matnud Gregg Popovichi asemel juhendas Spursi läinud öösel San Antonio klubi abitreener, itaallane Ettore Messina. Messina on tulnud neljal korral Euroliiga võitjaks.

Spursi eest üheksa punkti visanud Danny Green kiitis Messinat ning lisas, et terve meeskond on südames Popovichiga. 

«Võib-olla me kardame Popi, aga Erin oli tema vastand - tuppa sisenedes tõi ta naeratuse näole ning tegi kõigi olemise hästi mugavaks. Pop teeb selle aga jälle võib-olla ebamugavaks,» sõnas ta ESPN-ile. Spursi veteran Manu Ginobili lisas, et kõik mängijad tahtnuks treenerit toetada. «Peame nende mõlema eest mängima ja võitlema.»

Philadelphia 76ers asus Miami Heati vastu seeriat 2:1 juhtima, kui alistati Heat 128:108.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles