Nordecon maksab aktsionäridele välja pea 4 miljonit eurot

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordecon.
Nordecon. Foto: Margus Ansu / Postimees

Nordecon AS-i nõukogu kiitis heaks ja saatis üldkoosolekule kinnitamiseks juhatuse ettepaneku maksta eelmise aasta eest dividende 6 eurosenti aktsia kohta ning vähendada aktsiakapitali samuti 6 eurosendi võrra. Kokku saavad aktsionärid 3,9 miljonit eurot.

Nordecon AS-i aktsionäridele kuulub puhaskasum eelmise aasta eest on 1,4 miljonit eurot, eelmiste perioodide jaotamta kasum on kokku 9,7 miljonit eurot, teatas Nordecon börsile.

Nordeconil on emiteeritud 32,4 miljonit aktsiat, mis teeb dividendimakseks 1,9 miljonit eurot ning aktsiakapitali vähendamise teel makstakse aktsionäridele välja veel täiendavalt 1,9 miljonit eurot.

Lisaks teeb juhatus ettepaneku pikendada nõukogu liikme Andri Hõbemägi volitusi nõukogu liikmena veel viieks aastaks.

Samuti tuleb üldkoosolekul otsustamisele juhatuse liikmetele aktsiaoptsiooni andmine, millega laiendatakse optsiooniprogrammi pärast 2014. aasta maid ettevõtte juhatusega liitunud inimestele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles