Õde-venda teevad täiskasvanutele suvelaagri

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täiskasvanute laagri  mõtte käis välja Airike Jõesaar (puu otsas), sellega haakus esmalt vend Erik Jõesaar ning kõiges usaldab neid meeskonnaliige Kadri Vender.
Täiskasvanute laagri mõtte käis välja Airike Jõesaar (puu otsas), sellega haakus esmalt vend Erik Jõesaar ning kõiges usaldab neid meeskonnaliige Kadri Vender. Foto: Silvi Lukjanov/ Järva Teataja

Head mälestused laagrisuvedest nii lapse kui ka noorukieas lastelaagri juhendajana ärgitasid Türi vallas kasvanud õde-venda korraldama laagrit ka täiskasvanutena ja täiskasvanutele.

Türi vallas Säreveres kasvanud ja koolis käinud Erik Jõesaar meenutas, kuidas ta lapsena kohe väga kippus laagrisse. Lihtsalt talle meeldis selline seltskondlik koos teistega tegutsemine.

Kui Erikust kuus aastat noorem õde Airike ka juba koolilapseks sai, käisid nad laagris kahekesi.  Just Urumarjal. Õde-venda ei kujutanud suvesid ilma sealsete laagriteta enam ettegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles