Siseminister Andres Anvelt sattus kopsupõletiku ja kõrge palavikuga haiglasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseminister Andres Anvelt.
Siseminister Andres Anvelt. Foto: Liis Treimann

Nädalapäevad tagasi sattus siseminister Andres Anvelt kopsupõletiku ning kõrge palavikuga haiglasse. Täna teatas minister, et pääses meedikute valvsa pilgu alt ning taastub haigusest. 

«Täna siis taas väljaspool haiglaseinu, kuhu nädalapäevad tagasi ägedaloomuline kopsupõletik koos elu kõrgema palavikuga mind kupatas. Õigemini suunas mind ikka mu perearst, kes haigusekulgu päris tavapäraseks ei pidanud,» teatas siseminister Andres Anvelt sotsiaalmeedias. 

Siseminister jagas tänusõnu nii oma perearstile, abikaasa Kärt Anveltile kui ka kogu Põhja-Eesti Regionaalhaigla erakorralise meditsiini osakonnale. «Tänan kogu PERHi EMO ja 10. korruse kopsuosakonna töökat kollektiivi praktikantidest, sanitaridest õdede ja arstideni, kes ägedale haigusele proffilt kiire piiri panid.»

«Eks kevadine heitlik ilm ja vale riietus selle pahalase ligi lasidki, mis arvestades selle agressiivsust, arvatavasti kuskil sees pikemat aega ennast varjas ja rünnakuks ette valmistas,» nentis Anvelt. 

Siseminister Andres Anvelt riigieelarve strateegia läbirääkimistel möödunud nädalal Sagadis.
Siseminister Andres Anvelt riigieelarve strateegia läbirääkimistel möödunud nädalal Sagadis. Foto: Meelis Meilbaum

Edasine taastumine on ministri enda käes. «Nüüd tuleb nädalapäevad hingamist taastada ja enesetunne vanuserattaga kohakuti kerida. Praegu tundub küll liikumist ja hingamistihedust kõrvutades et paar-kolmkümmend aastat asi nihkes.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles