Valga-Valka viigistas Pärnus veerandfinaalseeria

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga-Valka korvpallimeeskond alistas eile Eesti meistriliiga veerandfinaalseeria teises mängus võõral väljakul Pärnu 89:85 ja viigistas seeria.

Külalised asusid kohtumist kolmandal minutil 3:2 juhtima ning võitsid esimese veerandaja 19:16, poolajapausiks suurendas Valga-Valka/Maks&Moorits eduseisu kaheksapunktiliseks, kui numbrid tablool olid 45:37. Kolmanda veerandaja alguses olid piirilinlased korraks 12 punktiga peal, kuid Pärnu Sadam ei andnud alla ja viimast veerandaega alustati Valga-Valka 67:60 juhtimisel.

Kui esimeses lahingus, mis toimus teisipäeval Valgas, oli samuti Pärnu suure osa mängust tagaajaja rollis ning rabeles sellest välja, siis seekord nad seda ei suutnud. Kuigi viimased minutid aeti üsna põnevaks. Valga-Valka juhtis kohtumist veidi üle 37 minuti, võitis mängu 89:85 ja viigistas veerandfinaalseeria.

Üleplatsimeheks kerkis Valga-Valka mängija Edgars Lasenbergs, kelle arvele kogunes suisa 28 punkti, Kristaps Miglinieks lisas 16 ja Toms Leimanis 17 silma. Tublid lauavõitlejad olid võitjate poolel Rain Raadik Ja Maris Ziedins, kes noppisid vastavalt 11 ja 10 lauapalli.

Võõrustajate parimad skooritegijad olid Mihkel Kirves ja Saimon Sutt, kes viskasid vastavalt 18 ja 17 punkti. Avamängus säranud Siim-Markus Post piirdus sedapuhku 6 punktiga, kuid hiilgas 9 resultatiivse sööduga. Nemanja Miljkovic säras 10 lauapalliga.

Kolme võiduni peetava veerandfinaalseeria kolmas mäng leiab aset esmaspäeval, 23. aprillil Valgas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles