VIDEO: Eesti stiilikuninganna tabatud. Ja ta ei vaja isegi stilisti abi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendide lahing 29.04.2018
Legendide lahing 29.04.2018 Foto: Mihkel Maripuu

Kui sisemist ilu on raske mõista ja märgata, siis suurepärane stiilitunnetus on kargab otsekohe silma! Avalikul areenil tegutsevate inimeste puhul oleme harjunud, et nad on stiilsed, heas vormis, näevad suurepärased välja. Kuid mõneö õnnestub see paremini ja teisel halvemini. Kes jäi saates «Legendide lahing» silma kõige vingema riietusega ning väärib auga välja teenitud stiilikuninganna tiitlit?

Eestis on ilusaid naisi sama palju kui kevadisel murulapikesel võililli. Ning enamik oskab oma ilu ka stiilse riietuse abil esile tuua. Kuid niisama lihtsalt see ei õnnestu - tavaliselt teeb tähe heaks tööd terve tiim professionaale! Neil on oma isiklik stilist, jumestaja, juuksur, hulk muid iluabilisi... Kui Sinul oleks samasugune vägev kaunistamise-kaardivägi kasutada, oleks igaüks staari vääriliselt võrratu.

Legendide lahing 29.04.2018
Legendide lahing 29.04.2018 Foto: Mihkel Maripuu

Kuid on ka erandeid! Kõige stiilsema komplektiga jäi saates «Legendide lahing» silma noor Saaremaalt pärit lauljatar Grete Paia. Ning saavutus väärib seda suuremat aplausi, kuna ta ei kasuta stilisti abi ja riietab ennast ise! Vähe sellest, Gretel pole ka jumestajat - ta teeb ka lavameigid ise. Tahad sama vingelt riides käia? Gretel on oma saladus - vaata VIDEOST!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles