Anett Kontaveidil polnud Stuttgardis loosiõnne

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: ISSEI KATO / REUTERS

Täna loositi 816 000 dollari suuruse auhinnafondiga Stuttgardi tenniseturniiri põhitabel. Eesti esireket Anett Kontaveit läheb avaringis vastamisi Prantsusmaa esindaja Kristina Mladenoviciga.

24-aastane Mladenovic, kes hoiab maailma edetabelis 20. kohta, pole kaks aastat noorema Kontaveidiga (WTA 31.) varem kordagi WTA turniiril vastamisi olnud. Paarismängus on Mladenovic teeninud koguni 17 WTA turniirivõitu, kuid üksikmängus on ta triumfeerinud sarnaselt Kontaveidile vaid korra.

Selle paari võitjat ootab teises ringis ees samuti väga tugev vastane, sest kohtutakse WTA edetabeli kümnenda naise Petra Kvitova (Tšehhi) ja 12. kohal paikneva Angelique Kerberi (Saksamaa) matši võitjaga.

Kolmandas ringis tuleb mõõtu võtta ilmselt maailma edetabeli kolmanda naise Garbine Muguruzaga (Hispaania).

Stuttgardi turniiril osaleb lisaks Kontaveidile teinegi eestlanna, Kaia Kanepi (WTA 62.), kes kohtub täna kvalifikatsiooni esimeses ringis prantslanna Chloe Paquet’ga (WTA 275.). Mäng algab orienteeruvalt kell 23.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles