Norra suusaliit tegi Northugi nimel vangerduse

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug
Petter Northug Foto: SOREN ANDERSSON/TT / AFP

Kuigi 32-aastase Petter Northugi hooaeg kulges üle kivide ja kändude, võimaldab Norra suusaliit tal tipptasemel jätkata. Northug kinnitati uueks aastaks sprindikoondisesse, vahendab TV2.

Kuigi ametlikult tutvustab Norra suusaliit koondiseid alles esmaspäeval, avalikustas TV2 nimekirjad juba nädalavahetusel. Sprindikoondises on Northugile seltsiks ka kolmekordne olümpiavõitja Johannes Høsflot Klæbo, kes soovis Norra meedia andmetel ise seal olla.

Norra rahvusringhäälingu ekspert, endine suusataja Fredrik Aukland kiitis Northugi ja suusaliidu otsust. «Kui Petter saab sprindikoondisesse, saab ta enda ümber inimesed, kes sobivad nii tema treeningutega kui tema isiksusega. On ülioluline, et Petter on motiveeritud,» sõnas ta. 

Norra distantsikoondis: Martin Johnsrud Sundby, Hans Christer Holund, Simen Hegstad Krüger, Emil Iversen, Sjur Røthe, Didrik Tønseth, Niklas Dyrhaug

Norra sprindikoondis: Johannes Høsflot Klæbo, Sondre Turvoll Fossli, Sindre Bjørnestad Skar, Eirik Brandsdal, Pål Golberg, Finn-Hågen Krogh, Petter Northug jr.

Norra naistekoondis: Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Therese Johaug, Ragnhild Haga, ​Ingvild Flugstad Østberg, Heidi Weng, Kari Øyre Slind, Kathrine Harsem, Maiken Caspersen Falla, Tiril Udnes Weng, Mari Eide

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles