Reket esitles Lõunakeskuses oma uut albumit

Henri Zeigo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile kella 14 paiku kogunes sadakond inimest Lõunakeskuse aatriumi, et kuulata Tom-Olaf Urbi ehk artistinimega Reketi neljanda stuudioalbumi «Rahu» esitlust.

Fänne oli kogunenud sedavõrd palju, et kogu aatriumi vahekäik oli inimesi pungil. Ka kohvikutest jälgiti laval toimuvat suure hoolega. Varakult oli esiritta kohale tulnud Reketi fänn Kätlin Kirjanen, kelle arvates on laulja tekstid hästi kaasahaaravad. «Need võivad tunduda pealiskaudsed, kuid tegelikult on tema lugudes sügav mõte sees,» ütles ta.

Tom-Olaf Urb tunnistas, et ta pidanuks plaadiesitlusel vaid neli lugu ette kandma, kuid nähes kuulajate hulka, oli tal paar lugu veel varrukast juurde võtta.

Artisti enda sõnul esindab «Rahu» tema loomingu arengut, soovides endiselt mitte kinni jääda tänapäeva muusika klišeedesse ja igavatesse valemitesse. «Siin on intesiivsetest lugudest rahulikeni välja,» selgitas Reket.

Lisaks kõlab uuel plaadil ka Otto Suitsu, Sander Mölderi ja DJ Sin’i loomingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles