Antonio Banderas räägib, mis tunne on olla Picasso

Kristi Pärn-Valdoja
, ajakiri Säde
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollywoodi superstaar Antonio Banderas  teeb National Geographicu uues seriaalis võrratu rolli Pablo Picassona.
Hollywoodi superstaar Antonio Banderas teeb National Geographicu uues seriaalis võrratu rolli Pablo Picassona. Foto: National Geographic

«Pablo Picasso on minu jaoks alati olnud kangelane,» räägib esmaspäeval, 23. aprillil esilinastunud kümneosalises seriaalis «Geenius: Picasso» nimiosalist kehastav Antonio Banderas nii enda kui ka Picasso sünnilinnas Malagas vaid mõni tund enne sarja maailma esilinastust. «Ja kuigi me ei taha teda seriaalis sugugi üliinimesena näidata, vaid anda edasi väga ausat portreed, ei tulnud need stseenid, kus pidin tema tumedamat poolt näitama, mulle väga kergelt.»

Hollywoodi superstaar Antonio Banderas teeb National Geographicu uues seriaalis võrratu rolli Pablo Picassona: «Ütleksin, et Picasso oli esimene maalikunstnik ajaloos, kellesse suhtuti kui popstaari – olid ajad, mil tema maja ees ootas iga päev 20–25 tüdrukut, et Picassot näha! Picassost räägitakse alati kui tohutust naistemehest, ja muidugi, tal olidki abikaasad ja armukesed ja korraga kaks naist, aga usu mind, seda on vähem kui tänapäeval mõnel staaril ühel nädalavahetusel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles