Kristel Aaslaid Sweet Spotist: poleks osanud selliseid artiste Eestisse esinema oodata

Sweet Spot Festival
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rauno Liivand

Juba sel kolmapäeval, 25. aprillil, kuulutab Sweet Spot välja uued esinejad! Tulekul on nii põnevaid välismaiseid kui ka kohalikke artiste.

Sweet Spot Festivalist võtab osa ka armastatud näitleja ja laulja Kristel Aaslaid. Kas külalise või esinejana – see selgub juba kolmapäeval!

"Kultuurikatla ümbrus on sellise vaibiga sündmuse jaoks ideaalne koht,” sõnab Kristel. “Esinejatenimekirjas on mitmeid bände, kes on mulle juba ammu meeldinud ja keda poleks üldse osanud oodata Eestisse esinema - nagu näiteks Mew ja London Grammar. Väga mõnusad kooslused ja see pole ju veel kõik! Ootan põnevusega, milliseid artiste kolmapäeval veel välja kuulutatakse!"

Sel kolmapäeval, 25. aprillil, kuulutab festival välja uued esinejad ning soodsama hinnaga (€69) festivalipasse saab soetada kuni 3. maini festivali kodulehelt. Seejärel tõuseb festivalipassi hind €79 peale.

Uuri festivali kohta lähemalt Sweet Spoti kodulehelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles