Pärnus sügisel kadunuks jäänud Johannes leiti surnuna (1)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Kohalik elanik leidis eile õhtul Pärnumaalt Marksa külast surnukeha, politsei tuvastas, et tegemist on Pärnus eelmisel sügisel kadunuks jäänud Johannesega.

Kadunuks jäänud Johannes.
Kadunuks jäänud Johannes. Foto: Lääne prefektuur

Eile kella 17.30 ajal leidis kohalik elanik Pärnumaalt Marksa külast mereäärselt rannaalalt mehe surnukeha. Praeguseks on tuvastatud, et tegemist on eelmise aasta 29. oktoobri öösel Pärnus kadunuks jäänud Johannesega. Marksa rand asub Pärnust umbes 30 kilomeetri kaugusel.

Lahangu käigus surnukehal vägivallale viitavaid tundemärke ei tuvastatud.

Politsei määras surnukehale kohtuarstliku ekspertiisi, mille käigus selgitatakse võimalusel välja ka surma põhjus. Praegu on veel teadmata, kuidas sattus noormehe surnukeha tema kadumise kohast mitmekümne kilomeetri kaugusele.

Politsei avaldab Johannese lähedastele kaastunnet, teatas Lääne prefektuur.

Viimati nähti Johannest mullu 29. oktoobri varahommikul lahkumas Vaarika ööklubist. Turvakaamera salvestiselt on näha, kuidas 19-aastane Johannes sammus kell 3.35 Pärnus Vaarika ööklubi trepist alla. Seejärel väljus jopeta noormees klubist ja liikus Bermuda kolmnurgana tuntud Rüütli ja Hommiku tänava ristmiku poole.

Johannes lahkumas Vaarika ööklubist.
Johannes lahkumas Vaarika ööklubist. Foto: Kaader turvakaamera salvestisest

Siis kadus Johannes turvakaamera vaateväljast. Ehkki Pärnu südalinnas on mõnigi kaamera, polnud kadunud noormeest rohkem ühelgi salvestisel.

Politsei ja vabatahtlikud otsisid kadunud noormeest mullu sügisel aktiivselt mitu päeva, kuid paraku jäi noormees siis leidmata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles