Retsept: Kiire panniroog täissuitsuvorstiga

Nõo Lihatööstus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nõo Lihatööstus

Täissuitsuvorst on kindlasti paljudel mõtetes, eriti siis, kui läheb võileiva valmistamiseks. Hea on mõned rattad täissuitsuvorsti lõigata ja leivale panna ning oi, kuidas meile eestlastele meeldivad igasugused suitsutatud lihatooted.

Kuid mida veel saaks valmistada meie armastatud täissuitsuvorstist, kui võileiva järele hetkel ei isuta? Üheks mõnusaks kõhutäieks sobib väga hästi täisuitsuvorstiga panniroog. Järgnevalt õpetamegi teile, kuidas kergesti ja lihtsalt teha üks maitsev panniroog, mis valmib kiiresti ning meeldib kindlasti kõigile lihasõpradele.

Foto: Nõo Lihatööstus

Nõo Lihavürsti Moskva täissuitsuvorst on meie roa põhitegelane. Tegu on suure lihasisaldusega vorstiga, mille valmistamiseks on kasutatud nii sea- kui ka veiseliha ning suitsutatud on see naturaalse lepapuu suitsuga. Kindlasti peaks üks õige täissuitsuvorst olema katsudes kõva ning pakatama lihast. Nõo Lihavürsti Moskva täissuitsuvorst seda kohe kindlasti on.

Foto: Nõo Lihatööstus

Et pannirooga valmistada, on sul vaja veel ube, kikerherneid, paprikat, tüümiani ja kindlasti ka tomatikastet. Maitsestamiseks kasuta natuke soola ja pipart ning kõrvale sobib serveerimiseks väga hästi üks hea ja krõbe ciabatta sai. Kes soovib vürtsikamat rooga, siis võib lisada ka hakitud tšillikaunasid.

Foto: Nõo Lihatööstus

Kõigepealt prae ära vorstitükid ning alles siis lisa teised komponendid. Hauta natuke pannil ning panniroog ongi valmis. Serveerimiseks kasuta alles jäänud paprikat ja tüümiani. Kõrvale lõika üks tubli viil ciabatta saia ning korralik ja maitsev panniroog ongi söömiseks valmis.

Koostisained

  • Nõo Lihavürsti Moskva täissuitsuvorst
  • Oad
  • Kikerherned
  • Tomatikaste (võid kasutada ubade, kikerherneste ja punasekastme valmissegu)
  • Paprika
  • Tüümian
  • Pipar
  • Sool
  • Serveerimiseks ciabatta

 

Valmistamisõpetus

  1. Lõika Nõo Lihavürsti Moskva täissuitsuvorstist parajad kuubikud.
  2. Prae kuubikuid natukene pannil.
  3. Lisa tomatikaste või siis valmissegu.
  4. Kalla punased oad ja kikerherned ning hakitud paprika pannile.
  5. Küpseta segu mõni minut pannil.
  6. Maitsestamiseks lisa natukene soola ja pipart.
  7. Kaunistuseks lisa tüümiani.
  8. Serveeri koos ciabattaga.
Copy
Tagasi üles