Reisisoovitus: kus veeta suvepuhkus?

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindose kindlus Rhodose saarel.
Lindose kindlus Rhodose saarel. Foto: Anita Weyershäuser / PantherMedia / Scanpix

Kui talvel peab sooja päikese leidmiseks kaugematesse ja eksootilisematesse piirkondadesse reisima, siis toreda suvepuhkuse saab korraldada ka soodsamalt ja lähemale. Kuna praegu on just õige aeg üks vahva suvereis plaanida, pakume reisisoovitusi igale maitsele.

Kui talvel peab sooja päikese leidmiseks kaugematesse ja eksootilisematesse piirkondadesse reisima, siis toreda suvepuhkuse saab korraldada ka soodsamalt ja lähemale.  Kuna praegu on just õige aeg üks tore suvereis planeerida, toome välja toredaid reisisoovitusi igale maitsele.

Omaan

Mitmed reisiväljaanded peavad uueks põnevaimaks sihtkohaks just keset kõrguvaid mägesid, kõrbetühjust, aga ka kaunist valge liivaga rannaäärt ja fjorde laiuvat Omaani. Selles uneleva atmosfääriga kõrberiigis leiab endale midagi nii ajalugu ja kultuuri, eredaid elamusi, luksust kui ka seiklusi otsiv reisija.

Omaanis asuvad nii ühed parimad sukeldumispaigad maailmas kui ka uhke idamaine turg, mis teeb vabalt tuule alla Istanbuli kuulsale Grand Bazaarile. Omaanis tasub kindlasti külastada imekauni arhitektuuriga Mascaţit, maalilist sadamalinna Suri, kauneid Wahiba kõrbedüüne, sukeldumisparadiisi Musannahi ja Al Hajari mäestiku juures olevaid väikseid ajaloolisi külasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles