Valus hoop Inglismaale ja Liverpoolile: poolkaitsja jääb MMist eemale

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Oxlade-Chamberlaini unistus MMist purunes kildudeks.
Alex Oxlade-Chamberlaini unistus MMist purunes kildudeks. Foto: Phil Noble / Reuters / Scanpix

Liverpooli poolkaitsja Alex Oxlade-Chamberlain, kes vigastas teisipäevase Liverpool-Roma Meistrite liiga poolfinaalmängu avaminutitel põlve, sai arstidelt kardetud diagnoosi: klubihooaeg on läbi ja sõitmata jääb ka suvel Venemaal toimuvale MMile.

24-aastane poolkaitsja viidi 15. minutil kanderaamil väljakult minema, kui ta oli kokku põrganud Roma kaitsja Aleksandar Kolaroviga. Täna tehtud uuring näitas, et Oxlade-Chamberlain rebestas põlve ristsidet. «Vigastuse tõsidus tähendab, et Oxlade-Chamberlain jääb eemale Liverpooli hooaja viimastest mängudest ja ka MMist,» teatas Liverpooli klubi ametlikult.

32 korda Inglismaa koondist esindanud Oxlade-Chamberlain teavitas BBC väitel olukorrast ise ka Inglismaa koondise peatreenerit Gareth Southgate'i. Suvel siirdus ta Arsenalist 35 miljoni naela eest Liverpooli ning on nende eest sel hooajal väljakul käinud 41 korda.

Inglismaa koondis kohtub 14. juunil algaval MMil G-alagrupis Belgia, Panama ja Tuneesiaga.

Oxlade-Chamberlain vigastas põlvesidet kokkupõrkes Roma kaitsja Aleksandar Kolaroviga.
Oxlade-Chamberlain vigastas põlvesidet kokkupõrkes Roma kaitsja Aleksandar Kolaroviga. Foto: Oli Scarff / AFP / Scanpix
Alex Oxlade-Chamberlain.
Alex Oxlade-Chamberlain. Foto: Xinhua / Sipa USA / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles