Rühmatreener korraldas toitumisalase koolituse

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotspordi terviseloeng Türi ühisgümnaasiumis
Hotspordi terviseloeng Türi ühisgümnaasiumis Foto: Silvi Lukjanov/ Järva Teataja

Türil aastaid rühmatreenerina tegutsev Deivi Šadeiko teab, et ainult treenides keha vormis ei hoia ja nii kutsuski ta trennilistele spetsialisti rääkima toitumisest.

Klubi Hotsport all liikumis- ja rühmatreeninguid korraldav Deivi Šadeiko meelest tuleb selleks, et olla ka eakana sama vitaalne ja liikuv, on oluline millega igapäevaselt end laeme ehk meie toit. Nii korraldas ta sel kevadel oma trennilistele ja nende sõpradele-tuttavatele loengu “Armastus oma keha vastu ehk hooli, austa ja armasta oma keha talle õiget toitu pakkudes”. Toitumisalast nõu kutsus ta jagama Türilt pärit toitumisnõustaja ja koolitaja Kärt Jalajase.

„Arvan, et kõik kes tulid ja olid, said midagi enda jaoks! Kellele uut, kellele meeldetuletust, kuid kindlasti motivatsiooni, et oma kehale pakkuda parimat. Nii nagu ütles Kärt, keha on meie ainus kodu, kus elame sünnist surmani,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles