Reali edu valem: näotu mäng toob ilusa tulemuse

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaanlaste Marco Asensio ja Lucas Vazquezi roll Reali tänavuses edutees on hindamatu.
Hispaanlaste Marco Asensio ja Lucas Vazquezi roll Reali tänavuses edutees on hindamatu. Foto: Christof Stache / AFP / Scanpix

Terve jalgpalliilm õhkas, kui kaunis stiilis Liverpool teisipäeva õhtul Meistrite liiga poolfinaalis AS Roma 5:2 seljatas. Ööpäev hiljem oli jututeema risti vastupidine: kuidas küll Madridi Real nii inetu ja halva mänguga taas võita sai? Ent tulikiri Müncheni Allianz Arena staadioni tablool ei valetanud: Bayern 1, Real 2. Seni ainsana kahel aastal järjest Meistrite liiga karika võitnud Real astus pika sammu kolmanda trofee poole.

Reali leer kehitas ükskõikselt õlgu ja juubeldas edasi (Toni Kroos: «Meie sooritus oli keskpärane, aga saime väljakutsega hakkama.»), Bayerni omad süüdistasid aga kõike ja kõiki, mis ette jäi ja pähe tuli.

Üks mängija pidas õiglaseks nende 5:2, teine 7:2 võitu, kuid vähesed pöörasid tähelepanu tõsiasjale, et just nii Real viimasel ajal edu saavutabki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles