Politseiauto sõitis Narvas põgeneva roolijoodiku sõidukile tagant otsa, kaks politseinikku sai vigastada (1)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagaajamine Tartus: politsei peatas purjus alaealiste auto laskudega
Tagaajamine Tartus: politsei peatas purjus alaealiste auto laskudega Foto: «Reporter» / Kanal 2

Alkoholijoobe tunnustega autojuht üritas täna varahommikul Narvas politsei  eest ära sõita. 

Täna varahommikul kella nelja paiku märkasid Narva politseinikud tavapärase patrulltöö käigus sõiduautot Mercedes Benz, mis liikus Puškini tänaval, ületades märkimisväärselt lubatud sõidukiirust.

Esialgse info järgi mõõdeti linnas sõiduki kiiruseks üle 90 km/h. Politseinikud andsid juhile peatumismärguande, kuid juht eiras seda ja asus korrakaitsjate eest ära sõitma.

Esialgse info kohaselt pidurdas Mercedes järsult Tallinna maanteel asuvas majahoovis. Purjus juhti jälitanud politseiekipaažil ei õnnestunud kokkupõrget vältida ja politseisõiduk Škoda sõitis Mercedesele otsa. Seejärel tormasid sõidukit jälitanud ja kokkupõrke tagajärjel viga saanud politseinikud autost välja ja pidasid Mercedese juhi kinni. 

Mercedese roolis oli alkoholijoobe tunnustega 34-aastane mees, kes viidi Narva politseijaoskonda. Teisi reisijaid Mercedeses ei olnud. Autojuhi täpset joovet selgitab välja ekspertiis, kõigi asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud menetlus. Juhil on olemas kehtiv juhtimisluba. 

Politseinikud, 25-aastane mees ja 42-aastane naine, said arstiabi. Nende vigastused pole tõsised.

«Õnneks on Narva tänavad varajastel hommikutundidel üsna tühjad ning joobes juhi tõttu ei saanud süütud inimesed kannatada. Tegemist on Narva kesklinnaga, kus liigub päevasel ajal palju sõidukeid ja inimesi ning tagajärjed võinuksid olla palju raskemad. Joobes rooli istumine ei ole aktsepteeritav ja tunnustan kolleege, kes suutsid kiiresti sellist juhti roolist kõrvaldada,» ütles Ida prefektuuri operatiivjuht Indrek Püvi, kes soovib kolleegidele kiiret paranemist.

Narva politseijaoskonna teenindataval alal toimus sel aastal 10 liiklusõnnetust, vigastada sai 15 inimest, neist kolm on jalakäijad. Joobes juhtide süül oli kokku seitse liiklusõnnetust, vaid varalise kahjuga piirdus viis liiklusõnnetust ning kahes liiklusõnnetuses said kannatada kolm inimest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles