Üllatusterohkel snuukri MMil selgusid veerandfinalistid (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šotlane John Higgins jahib karjääri viiendat maailmameistritiitlit.
Šotlane John Higgins jahib karjääri viiendat maailmameistritiitlit. Foto: Richard Sellers / PA Wire/PA Images

2018. aasta snuukri maailmameistrivõistlustel Inglismaal on selgunud veerandfinalistid. Kaheksa parema hulgas jätkavad kuus maailma edetabeli esikümne mängijat.

Juba avaringis pidi kohvrid pakkima maailma esinumber ja tiitlikaitsja Mark Selby. Esimeses ringis tunnistasid vastase paremust ka Shaun Murphy (8.) ja Neil Robertson (10.). Teises ringis lõppes maailma teise numbri ja viiekordse maailmameistri Ronnie O’Sullivani teekond. Ülejäänud tippmängijad jätkavad konkurentsis.

Veerandfinaali jõudnud mängijatest on kogenuim šotlane John Higgins, kelle näol on tegemist neljakordse (1998, 2007, 2009, 2011) maailmameistri ja mulluse finalistiga. Ta kohtub veerandfinaalis Judd Trumpiga.

Kahekordne (2000, 2003) maailmameister, waleslane Mark Williams, kes on sellel MMil säranud erinevate trikilöökidega, kohtub kaheksa hulgas O’Sullivani konkurentsist lülitanud Ali Carteriga.

Veerandfinaalpaarid:

Mark Allen (16.) – Kyren Wilson (9.)

John Higgins (5.) – Judd Trump (4.)

Ding Junhui (3.) – Barry Hawkins (6.)

Mark Williams (7.) – Ali Carter (15.)

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles