Tšehhi eurolaulik Mikolas Josef sai lavaproovis vigastada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikolas Josef, Tšehhi
Mikolas Josef, Tšehhi Foto: MSAMS / MEGA/Scanpix

Selle aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Portugalis Tšehhit esindav Mikolas Josef sai Lissabonis Altice Arena lavaproovis selja- ja kaelavigatuse, mille tõttu vajas haiglaravi.

22-aastane Josef oli ette kandmas oma pala «Lie To Me», milles ta peab tegema ka tantsusamme ja akrobaatikat, kuid sattus õnnetusse, teatab metro.co.uk.

Mikolas Josef
Mikolas Josef Foto: JACK GUEZ / AFP/Scanpix

Kohale saabunud parameedikud panid lauljale kaelatoe ja ta viidi haiglasse. Laulja meeskonna esindaja teatel on oht, et ta ei saa esineda järgmise nädala Eurovisiooni poolfinaalis.

Josef avaldas Intagramis endast foto, millel teda on näha haiglas läbivaatusel ning ta juures on arstid ja medõed. Tšehhi lauljat on näha sellili, jalad tõstetuna.

Josefi teatel on ta vigastus raske, kuna ta ei saa käia.

«Kinnitan, et sain lavaproovis vigastada ja mu tervislik seisund ei ole paremaks läinud. Ma ei saa praegu käia. Tänan kõiki oma fänne, kes on oma mõtete ja palvetega minuga. Loodan, et esinemise ajaks olen taas jalgadel. Olen valmis oma etteastet tegema läbi valu,» edastas laulja sotsiaalmeedias.

Tšehhi eurolaulja meeskonna teatel võib juhtuda, et Josef peab vigastuse tõttu loobuma oma etteastes ette nähtud akrobaatikast ja neil tuleb lavalist liikumist muuta.

Mikolas Josef
Mikolas Josef Foto: MSAMS / MEGA/Scanpix

Eurovisiooni lauluvõistlus leiab aset 8. - 12. maini Lissabonis. Esimene poolfinaal on 8. mail, teine poolfinaal 10. mail ja finaal 12. mail. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles