Coca-Cola ja McDonald's katsetavad Eestis uut tüüpi joogiautomaati (1)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uutmoodi Coca-Cola joogimasin.
Uutmoodi Coca-Cola joogimasin. Foto: Coca-Cola

Coca-Cola ja McDonald's katsetavad Eestis uut tüüpi joogiautomaati Flavor Bar, mis võib tarbijate hea vastuvõtu korral leida kasutust kogu maailmas.

Automaat võimaldab tavalistele karastusjookidele lisada maitseid. Näiteks on võimalik proovida selliseid unikaalseid ja kaubandusvõrgus mitteleiduvaid maitseid nagu vaarikamaitseline Sprite, vaniljemaitseline Fanta ja viinamarjamaitseline Coca-Cola.

«Eesti tarbijad on avatud uutele maitsetele ja põnevatele toodetele, mis annab meile julgust uusi lahendusi just siin proovida. Loodetavasti osutub pilootprojekt edukaks ja võime tulevikus sarnaseid joogiautomaate näha üle kogu maailma,» ütles Coca-Cola Balti riikide avalike suhete juht Nele Normak.

McDonald’s Baltikumi tegevdirektori Vladimir Janevski sõnul on McDonald's alati avatud projektidele, mis aitavad tuua restoranisektorisse innovatsiooni ning pakuvad külastajatele uut väärtust.  «Meil on suur au olla osa sellest projektist, mille vahendusel saame rikastada mitmekülgset külastuskogemust. McDonald’s on juba mõnda aega pakkunud oma külastajatele võimalust isikupärastada oma eineid ja me näeme, et võimalus ise oma einet kujundada pakub elevust. Flavour Bar viib selle nähtuse veelgi kaugemale – kutsume kõiki oma külastajaid sellest projektist osa võtma ning kogeda kahe maailma legendaarseima brändiga tulevikku,» ütles Janevski.

Joogiautomaate katsetatakse 15. aprillist kuni 15. juulini kümnes McDonald'si restoranis – Tallinnas, Tartus, Narvas ja Pärnus.

Valikus on karastusjoogid Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Lime, Fanta ja Sprite, millele saab lisada kirsi, laimi, vanilli, vaarika või viinamarja maitset.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles