Nõo Lihavürsti uued suvised šašlõkid

Nõo Lihatööstus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nõo Lihatööstus

Suveni on veel aega, kuid grillimiseks on ilmad juba praegu rohkem kui sobivad. Päike loojub alles kell üheksa õhtul ja õues on piisavalt valgust, et aias kokata. Üks kõige paremaid ja lõbusamaid viise, kuidas seda teha, on grillimine. Õnneks oleme juba praegu välja tulnud uute suviste šašlõkkidega, mis üllatavad kindlasti positiivselt kõiki grillisõpru.

Mis teeb heast šašlõkist parima? Eks ikka kvaliteetne tooraine ja valitud maitseained. Lisaks katsume teid ka sellel grillihooajal uute marinaadide ja maitsetega üllatada. Järgnevalt tutvustamegi teile kahte suvist Nõo Lihavürsti šašlõkki, millest saavad kindlasti selle suve hitt-tooted.

Vitamiini šašlõkk, mis viib keele alla

Esimene uus toode on Vitamiini šašlõkk. Tegu on sealihast šašlõkiga, mis on valmistatud kurgi-sibula-tomati marinaadiga. Sibula marinaadiga on kõik juba tuttavad, kuid marinaad, milles on lisaks veel marineeritud kurk ja tomat, on midagi uut ja huvitavat. Kasutades nende kolme köögivilja kombinatsiooni oleme loonud marinaadi, mis muudab šašlõki eriti pehmeks ja mahlaseks. Maitsestamisel on lisaks kasutatud veel laimimahla ja kvaliteetset meresoola.

Vitamiini šašlõkk jääb pärast grillimist äärmiselt pehme ja mahe. Süües tulevad kenasti esile kõik eelpool mainitud köögiviljad. Järelmaitses on tunda mõnusat sibulat.

Foto: Nõo Lihatööstus

Eksootiline ja ergutav Mango-jalapeno kanašašlõkk

Kanaliha armastajatele oleme välja töötanud Mango-jalapeno kanašašlõki. Šašlõki valmistamiseks kasutasime kvaliteetset kana kintsuliha. Mango on laialt levinud Aasias ja Kesk-Ameerikas, kus seda kasutatakse just lihatoitude valmistamisel. Jalapeno omakorda teeb šašlõki järelmaitse meeldivalt vürtsikaks. Mango-jalapeno marinaad muudab liha pehmemaks ning lisab kanale aasiapärast ja troopilist maitset.

Mango on maitselt magus-hapu puuvili, mis jalapenoga koos tekitavad magus-vürtsika koosluse. Süües on tunda küpse mango magusust, millele jalapeno lisab parajal määral teravust. Suu jääb pärast söömist vähesel määral õhkama, kuid maitse ei ole liigselt vürtsine. Jalapeno vürtsikus aitab šašlõki kõigil maitseomadustel paremini esile tulla ja samas on vürtsika toidu söömine ka kasulik, sest parandab seedimist.

Mõlema šašlõki puhul vajab veel äramärkimist, et need on käsitsi tükeldatud ja pakendatud mugavatesse ämbritesse, millega saab neid igale poole mugavalt kaasa võtta. Soovitame kindlasti meie uusi šašlõkke proovida ning loodame, et igaüks leiab nende seast endale lemmiku.

Copy
Tagasi üles