Uudisteankur Monika Tamla lahkub ETVst

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monika Tamla.
Monika Tamla. Foto: Marina Puškar

Pikaaegne Eesti Televisiooni uudistesaate «Aktuaalne kaamera» ankur Monika Tamla (46) teatas eile, et lahkub omal soovil Eesti Rahvusringhäälingust. Pühapäeval oli ta viimast korda uudisteankruna eetris.

«20 aastat tööd teleekraanil on piisavalt pikk ja vastutusrikas aeg, et tunda vajadust uuteks väljakutseteks. Olen ääretult tänulik kõigile headele kolleegidele nii «Aktuaalses kaameras» kui ka ERRis tervikuna ühiselt töötatud aastate ja tehtud saadete eest,» vahendas ERR Tamlat. Ta ütles, et oli, on ja jääb ERRi patrioodiks ka nüüd, kui elu viib teda uusi võimalusi avastama.

ERRi teleuudiste juht Liisu Lass ütles, et Tamla otsus lahkuda tuli nii talle kui ka kogu toimetusele üllatusena.

Tamla oli alates 2007. aastast «Aktuaalse kaamera» saatejuht-toimetaja. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majanduseriala ja Eesti Diplomaatide Kooli.

Tamla alustas teletööd sajandivahetusel, kui ta valiti ETV ilmateadustajaks. Hiljem oli ta «Terevisiooni» uudistetoimetaja, kust omakorda suundus «Aktuaalse kaamera» saatejuhiks.

Peale uudistesaate on Tamla juhtinud selliseid ETV erisaateprojekte, nagu «Teadlaste öö» ja otseülekandeid presidendi 24. veebruari vastuvõtult. Ta on osalenud ka valimissaadete tegemisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles