Video: Rockets ja Harden jäid NBA debütandi pidurdamisega hätta

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donovan Mitchell.
Donovan Mitchell. Foto: Eric Christian Smith / AP

Utah Jazzi meeskond alistas möödunud ööl korvpalliliigas NBA play-off-seeria teise ringi teises mängus Houston Rocketsi 116:108.

Kui seeria avamängus teenis koduväljakul veenva 110:96 võidu põhihooajal läänekonverentsi parimaks kerkinud Rockets, siis seeria teises lahingus olid punasärgid hädas NBAs esimest hooaega mängiva Donovan Mitchelliga.

21-aastane Mitchell polnud ei üleplatsimees ega isegi Jazzi parim punktimasin, kuid tema 17 silma, 11 resultatiivset söötu ja 5 lauapalli tekitasid Rocketsile omajagu probleeme. Viimasel veerandajal jagas Mitchell 11st söödust suisa 4.

Mitchelli söödud realiseeris korvideks Joe Ingles, kelle arvele kogunes Jazzi parimana 27 punkti. Jazzi poolel saavad CVsse üle keskmise hea mängu kirja ka Rudy Gobert (15 punkti, 14 lauapalli) ja Jae Crowder (15p, 10lp), kes mõlemad särasid soliidse kaksikduubliga.

Kui Houstoni meeskond väljakul viibib, siis üldjuhul kerkib üleplatsimeheks habemik James Harden. Nõnda läks ka läinud ööl. Harden viskas 32 punkti, andis 11 resultatiivset ja noppis 6 lauapalli.

Nelja võiduni peetava seeria seis on kahe mängu järel 1:1 viigis. Kui esimesed kaks kohtumist toimusid Rocketsi koduväljakul, siis järgmised kaks leiavad aset Utahis.

Mängu tipphetked:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles