Galerii: uued ministrid saabusid esimesele istungile (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile ametivande andnud riigihalduse minister Janek Mäggi ning tervise- ja tööminister Riina Sikkut osalesid täna esmakordselt valitsuse istungil. 

Janek Mäggi peab loobuma seoses uue ametiga suhtekorraldusfirma Powerhouse juhtimisest. 1973. aastal sündinud Janek Mäggi on lõpetanud Tartu Ülikooli Õigusinstituudi õigusteaduse erialal. Ta on vähiravifondi Kingitud Elu üks asutajatest, Tallinna Lastehaigla Toetusfondi nõukogu esimees, Maailma Kabeföderatsiooni president ning kirjutanud mitu luulekogu.

Sikkut on lõpetanud Vinni-Pajusti gümnaasiumi, Tartu Ülikoolis majanduse eriala ning omandanud 2010. aastal teadusmagistri kraadi tervisepoliitika erialal Londoni Ülikoolis. Ta töötas aastaid tervisepoliitika analüütiku ja programmijuhina Poliitikauuringute Keskuses Praxis. Alates 2017. aasta augustist tegutseb ta riigikantselei strateegiabüroo sotsiaal- ja tervisepoliitika nõunikuna.

Sikkut on uurinud põhjalikult Eesti sotsiaalkindlustussüsteemi jätkusuutliku rahastamise võimalusi, ressursijuhtimist haiglates ning analüüsinud muuhulgas vähipatsientide elukvaliteeti, HIVi mõju majandusele, uute ravimite soodusnimekirja lisamise protsessi ja tervishoiutöötajate väljarännet Eestist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles