Õuduste sõit: turistid jäid rikkiläinud atraktsioonil mitmeks tunniks pea alaspidi rippuma

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lendavale Dinosaurusele lõksu jäänud külastajad
Lendavale Dinosaurusele lõksu jäänud külastajad Foto: Chika Oshima / AP/Scanpix

Juba niigi hirmsavõitu lõbustuspargi atraktsioon Osaka linnas Jaapanis muutus veelgi õudsemaks, kui 64 sõitjat pea alaspidi 30 meetri kõrgusele rippuma jäid.

Jaapanis asuvas Osaka lõbustuspargis tekkis Lendava Dinosauruse nimelisel atraktsioonil rike, mistõttu jäid sõitjad pikaks ajaks lõksu, kirjutas news.com.au.

Lendav Dinosaurus on Ameerika mägede tüüpi atraktsioon, mis on 1100 meetri pikkune. Lõbusõidu vagunid peatusid umbes poolel teel 30 meetri kõrgusel, hetkel mil kõigil reisijatel oli pea alaspidi.

Foto: Chika Oshima / AP/Scanpix

Osaka park, mis oli Jaapani kuldse nädala pühadega seoses külastajatest tulvil, palus vahejuhtumi pärast vabandust ning pargi esindaja sõnul oli rikki läinud rööbastel vaguneid vedav mootor.

Kõik Lendaval Dinosaurusel olnud 64 sõitjat evakueeriti turvaliselt, kuid mõni neist pidi ootama kaks tundi, enne kui ta alla aidati.

Foto: / AP/Scanpix

Atraktsioon vaadati üle ning tehnikud veendusid selle turvalisuses. Sellegipoolest ei julgenud pargi külastajad enam nii massiliselt lõbusõidule minna.

«Hirmus mõelda, kui me oleksime sellel sõidul olnud. Ma ei taha enam selle [atraktsiooni] peale minna,» sõnas üks Osaka lõbustuspargi külastajatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles