Kesklinna valitsus alustab vabaõhuvastuvõtte

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kesklinna valitsus

Tallinnas Falgi pargis saavad kesklinlased eeloleval laupäeval kella 12 ja 15 vahel suhelda linnaosavalitsuse töötajatega välikontoris.

Ametnike vabaõhuvastuvõtule pääseb igaüks ka edaspidi terve kevade ja suve jooksul. Laupäeval toimub Falgi pargis Kassisaba kevadpäev, mille korraldamist toetab Kesklinna valitsus mitte ainult nõu ja jõuga, vaid alustab seal ka läbi kogu hooaja vältavate vabaõhuvastuvõttudega.

«Kindlasti on meie ametnikud alati kodanikega suhtlemiseks avatud ja kättesaadavad, kuid vabaõhuvastuvõttudega püüame tulla asumite elanikele veelgi lähemale  ja julgustada neid oma muredega meie juurde tulema,» selgitas Kesklinna vanem Vladimir Svet. «Linnaosavalitsuse välikontor töötab sel hooajal esimest korda Kassisaba kevadpäeva ajal eeloleval laupäeval Falgi pargis kella 12-15. Igaüks võib pöörduda oma küsimuste või ettepanekutega kohal olevate ametnike poole, kes nõustavad sotsiaalvaldkonna ja linnakeskkonna küsimustes.»

Sveti sõnul teevad ametnikud lisaks nõustamisele ka küsitluse. «Tahame teada elanike arvamusi ja ideid teedeehituse ja rekonstrueerimise, parkide korrastamise ja linnaruumi arendamise kohta, aga samuti vaba aja veetmise, sotsiaalvaldkonna ja muudes küsimustes.»

Svet lisas, et linnaosavalitsuse välikontorit on pargis vastava tahvli järgi lihtne leida. Sama viit on edaspidi kasutusel ka teistes paikades toimuvate vastuvõttude ajal. «Kindlasti jagame eelnevalt ka infot selle kohta, kus ja millal toimub järgmine vabaõhuvastuvõtt,» märkis Kesklinna vanem.

Avatud linnajuhtimist harrastab Kesklinna valitsus juba mitmendat hooaega. Tänavu seotakse vabaõhuvastuvõtud linnaosa eri paigus toimuvate sündmustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles