Ettevõtjast soolopurjetaja: tippu jõudmiseks on vaja fookust

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson

Selge fookus, enda tundmine ja asjade lõpule viimine on olulised, et jõuda oma eesmärkideni ettevõtluses ja elus laiemalt, rõhutas ettevõtja ja soolopurjetaja Jaanus Tamme neljapäeval teadliku ettevõtluse konverentsil.

«Kogu aeg peab olema fookus, mille peab lõpuni viima,» võrdles veesõidukitele veekindlate kinnitussüsteemide disainimise ja tootmisega tegeleva Ropeye omanik Jaanus Tamme purjetamist ja ettevõtlust, vahendab Äripäev

Tamme sõnul jätavad inimesed tihti eesmärgist viimased viis kuni protsenti tegemata ja väsivad. «Tegelikult on need viimased protsendid just kõige olulisemad,» rõhutas ta.

«Minu jaoks ei ole olemas sõnapaari «ei saa» või «ei ole võimalik», see tapab ära kogu protsessi,» rääkis Tamme, lisades, et purjetamises ei ole lihtsalt võimalik neid sõnapaare kasutada, sest mitte edasi sõitmine pole variant.

Loe lähemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles