Video: osava löögi toel MM-finaali jõudnud waleslane lubas anda alasti pressikonverentsi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Williamsi lubadus tekitab snuukrivaatajate seas dilemma: vaadata või mitte?
Mark Williamsi lubadus tekitab snuukrivaatajate seas dilemma: vaadata või mitte? Foto: Rui Vieira / PA Wire/PA Images / Scanpix

Sheffieldis peetaval snuukri MMil jõudsid finaali neljakordne võitja John Higgins ja kahekordne maailmameister Mark Williams. 42-aastase Higginsi ja temast aasta vanema Williamsi duellis selgub vanim maailmameister pärast 1978. aastat, mil karika tõstis pea kohale waleslane Ray Reardon.

Higginsi senised tiitlid on tulnud 1998., 2007., 2009. ja 2011. aastal, Williams võidutses 2000. ja 2003. aastal. Teist aastat järjest ning üldse seitsmendat korda finaalis mängiv Higgins alistas poolfinaalis 17:13 Kyren Wilsoni, Williams sai aga 17:15 jagu Barry Hawkinsist. Seejuures hiilgas Williams seisul 13:11 elegantse löögiga, saates punase kuuli külgmisesse auku teise kuuli põrkest.

Williamsi võitu on põhjust oodata (või karta), sest turniiri käigus lubas waleslane, et annab tiitli kindlustamise järel esimese pressikonverentsi alasti. «Igal juhul, pole kahtlustki,» vastas Williams pärast poolfinaali ajakirjanike küsimusele, kas ta mõtleb tõesti sõna pidada. «Olgu, seda hoian ees,» täpsustas ta seejärel siiski ja võttis kätte laual olnud jäänõu.

Finaal algab pühapäeva pärastlõunal Eesti aja järgi kell 16, maailmameister selgub esmaspäeva õhtuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles