Video ja galerii: Estonia teatris toimus laulupeo repertuaari esitluskontsert

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Estonia kontserdisaalis esitleti täna suuremat osa XXVII laulupeo «Minu arm» repertuaarist. 

Päeval tulid esitlusele ühendkooride palad ning toimus ka Pärt Uusbergi XXVII laulupeole kirjutatud kantaadi «Igaviku tuules» esiettekanne. Samuti esitles laulupeo peadirigent Peeter Perens laulupeol ühislauluna kõlavat Urve Tinnuri ja Tauno Aintsi pala «Üksi pole keegi».

Esitluskontserdil olid kohal XXVII laulupeo peadirigent Peeter Perens, esimese päeva muusikajuht Siim Selis, XXVII laulupeo üldjuhid ning paljude esitlusele tulevate teoste autorid.

Repertuaari esitlesid Tallinna Muusikakeskkooli mudilaskoor, Karlova kooli mudilaskoor, Püha Miikaeli kooli mudilaskoor, Vanalinna Muusikamaja lastekoor, Tallinna Muusikakeskkooli lastekoor, RO Estonia poistekoor, Tallinna Poistekoor, Eesti Rahvusmeeskoor, kammerkoor Head Ööd, Vend, Tartu Ülikooli kammerkoor, Eesti Teaduste Akadeemia Naiskoor, üle-eestiline neidudekoor Leelo ja neidudekoor Kammerhääled ning Estonia Seltsi Segakoor. Koore juhatasid juubelilaulupeo liigijuhid ja dirigendid.

XXVII laulupeo peadirigent ja kunstiline juht on Peeter Perens ning XX tantsupeo pealavastaja on Vaike Rajaste. XXVII laulu- ja XX tantsupidu “Minu arm” toimub Tallinnas 4.-7. juulini 2019.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles