Siili sini-roheline patrullpaar aitas pimedal proual taas kodutee leida (1)

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhtkoer. Foto on illustratiivne.
Juhtkoer. Foto on illustratiivne. Foto: Ants Liigus

Suurõppusel Siil osalenud politseinikud ja kaitseliitlased aitasid eile kodutee leida juhtkoeraga jalutades ära eksinud pimedal proual. 

«Eile päeval saime hädaabikõne pimedalt proualt, kes läks Rõuge vallas oma juhtkoeraga loodusesse jalutama, kuid eksis ära. Proua filmis telefoniga ümbrust, saatis video lähedasele, kuid temagi tõdes, et võserik näib kõik ühesugune ning kindlat teejuhatust ta anda kahjuks ei oska. Meie lähim abi oli sel hetkel hõivatud küll õppusega SIIL, kuid näppasime ühest Võrumaa kontrollpunktist politseiniku ja kaitseliitlase ning suunasime nad otsingutele,» kirjutab Lõuna prefektuur oma Facebooki lehel.   

Telefoni positsioneerimine andis otsijatele umbkaudse asukoha ning juba veerandtunni möödudes silmas sini-roheline patrullpaar otsitavat prouat, nõutult ringi vaatav juhtkoer tema kõrval. Nii proua kui koer võeti patrullauto pardale ning sõidutati koju.

«Ainult hea meel, et õppusel SIIL osalevatest politseinikest ja kaitseliitlastest on vahetu tugi ka päriselt hätta sattunud inimeste abistamisel,» teatas politsei. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles