Eesti saldo EMil: seitse medalit!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arida Muru
Arida Muru Foto: Erakogu

Hispaanias Santa Susannas jätkuvalt Euroopa meistrivõistlustel kulturismis ja fitnessis on Eesti koondis võitnud juba seitse medalit.

Otsa tegi lahti Siim Savisaar, kes võitis hõbemedali klassikalises kulturismis ja reedel pälvis Esta Pilt kuldmedali bodyfitness´i 45-aastaste ja vanemate kategoorias. Laupäeval võitis Raigo Kuusnõmm kulturismis kategoorias kuni 75 kg kuldmedali.

19. korda EMil osalev Ott Kiivikas võitis kümme kilogrammi raskemate meeste seas hõbemedali, mis oli kokkuvõttes tema seitsmes EM-medal – peale nelja hõbeda on Kiivikase auhinnakapis ka üks kuld- ja kaks pronksmedalit.

Pühapäeval võitis 25-liikmeline Eesti delegatsioon kolm medalit. Naiste fitnessikategoorias +163 cm võitis Endla Vaher pronksmedali. Bikiinifitnessis tuli Eestile aga kaks hõbemedalit – Jana Teder võitis selle masters- ja tänavune Eesti karikavõistluste absoluutkategooria tšempion Arida Muru kuni 160 cm kategoorias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles