Chelsea teenis Liverpooli vastu hädavajaliku võidu, Wenger kinkis fännidele Euroopa liiga alagrupiturniiri

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivier Giroud
Olivier Giroud Foto: Frank Augstein / AP

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas teenis Londoni Chelsea hädavajaliku võidu, kui alistas kodustaadionil 1:0 Liverpooli. Ragnar Klavan täna Liverpooli eest platsile ei pääsenud.

Chelsea võiduvärava lõi kohtumise 32. minutil Olivier Giroud. Taaskord oli prantslane täpne peaga. Alates hooajast 2015/16 on Giroud löönud Premier League'is 17 peaga väravat. Selle perioodi jooksul pole ükski teine mängija viie Euroopa tugevaima liiga peale peaga rohkem väravaid löönud. Teisel kohal selles arvestuses on Cristiano Ronaldo 16 väravaga.

Liigatabeli seisukohast on kolm võidupunkti Chelseale üliolulised. Neil on nüüd 36 mänguga kogutud 69 punkti, mis annab neile viienda koha. Neljandal kohal olev Tottenham on 36 mänguga kogunud 71 punkti, kolmandal kohal paiknev Liverpool 37 mänguga 72 punkti. Teatavasti tagab Inglismaal nelja parema hulgas lõpetamine koha Meistrite liigas.

Londoni Arsenal alistas oma peatreeneri Arsene Wengeri viimasel kodumängul 5:0 Burnley. Arsenali eest lõi kaks väravat Pierre-Emerick Aubameyang, korra olid täpsed Alexandre Lacazette, Sead Kolasinac ja Alex Iwobi.

Kolm võidupunkti kindlustasid Arsenali positsiooni tabelis. Neil on 36 mänguga 60 punkti, mis annab tabelis kuuenda koha. Mängu enam pidanud Burnley jääb Arsenalist seitsmendana maha kuue silmaga ning ei oma enam matemaatilist võimalust Arsenali kinni püüda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles