Viljandimaal hukkus autolt löögi saanud eakas jalgrattur

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuspaik.
Õnnetuspaik. Foto: Kenno Soo

Viljandimaal juhtus õhtul raske liiklusõnnetus, kus hukkus sõiduautolt löögi saanud 76-aastane jalgrattur. Autojuht põgenes sündmuskohalt.

Teade liiklusõnnetusse sattunud jalgratturist saabus häirekeskusele Lõuna prefektuuri teatel täna kell 16.30, mil juhuslik mööduja teatas Viljandimaal Mulgi vallas Päigiste külas tee ääres rattaga kukkunud ning liikumatult maas lebavast naisest. Mööduja sõnul õnnetuspaigal ühtki sõidukit ega teist inimest ei viibinud. 

Teatele reageerinud meedikud tõdesid, et sõidukilt löögi saanud naise vigastused olid sedavõrd rasked, et ta hukkus silmapilkselt sündmuskohal. Korrakaitsjad ümbrusest õnnetuse põhjustanud sõidukit leidnud, ent tänu inimeste vihjetele õnnestus politseil mõne aja möödudes välja selgitada ratturile otsa sõitnud sõiduauto ja selle juht. 35-aastane mees peeti Viljandimaal kinni ning ta viidi üksikasjade selgitamiseks jaoskonda. 

Lõuna prefektuuri operatiivjuhi Baldur Pildeni sõnul on õnnetuse põhjustanud autojuhi käitumine lubamatu. Ta rõhutas, et igal raskesse õnnetusse sattunul lasub range kohutus avariist hädaabinumbril teada anda ning kannatanule seejuures operatiivtöötajate saabumiseni abi osutada. «Raskelt viga saanud inimese abitusse seisundisse jätmine ning õnnetuspaigalt põgenemine on ebainimlik,» tõdes operatiivjuht.

Traagilise õnnetuse üksikasjad selguvad kriminaaluurimises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles