Betsafe korrutab Nechayeva võidu korral panuse 100-ga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Betsson Services

Elina Nechayeva menu meedias ja Eurovisiooni fännide hulgas olnud erakordne. Kas Nechayeval õnnestub korrata Padari ja Bentoni triumfi ning tuua planeedi suurima lauluvõistluse Eurovisiooni võit koju? Kui usud „La Forza“ võitu, siis panusta Elina edule Betsafe’i spordiennustusportaalis ning võidu korral korrutatakse panus 100-ga.

Betsafe’i Balti riikide turundusdirektori Kaido Ulejevi sõnul on Nechayeval tugevad konkurendid ennekõike Iisraeli, Norra ja Parantsusmaa näol, kuid “La Forza” menu on olnud erakordne ja tõde selgub alles live-show’de ajal, kus seis võib sekunditega muutuda kardinaalselt.

“Analüütikud arvestavad koefitsientide arvutamisel muuhulgas lisaks menule ka muusikakriitikute arvamusi, hääletamise ajalugu kui ka riigi edu varasematel Eurovisioonidel,” lisas Ulejev.

Spordiennustusportaal Betsafe’i Eurovisiooni pakkumine on eksklusiivselt uutele liitujatele, kes teevad Elina Nechayeva Eurovisiooni võidu peale kuni 1 euro suuruse panuse. Kui „La Forza“ Portugalis võitjaks kroonitakse, korrutab portaal panuse 100-ga.

Eurovisiooni ennustused ja panustamine on leitavad Betsafe’i portaalis.

Betsafe on spordi suurtoetaja nii rahvusvahelisel tasandil kui ka lokaalselt tegevusriikides, toetades muuhulgas näiteks nii Manchester City jalgpallimeeskonda kui ka Eesti Jalgpalli Liitu juba seitsmendat aastat järjest.

Betsafe pakub suurt hulka esmaklassilist spordiennustust, online-pokkerit, mitmeid veebipõhiseid osavus- ja õnnemänge ning online-kasiinot turvalises ja lõbusas keskkonnas. Portaal pakub spordiennustust enam kui 4000 erinevas kanalis, sisaldades nii live-panustamise kui ka suurt hulka in-play panustamise võimalusi. Online-kasiino mängudest on saadaval muuhulgas nii blackjack ja rulett kui ka mänguautomaadid  ja video-pokker.

Betsson Group on rohkem kui 50-aastase kogemusega ja üks maailma suurimaid veebipõhiseid hasartmänguteenuseid pakkuv ettevõte, mis kuulub Stockholmi börsil noteeritud Rootsi ettevõttele Betsson AB (OMX: BETS B).

Copy
Tagasi üles